Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Jak zrušit skrývání zavíracího tlačítka na panelu ve Firefoxu 2.0

Ve Firefoxu 2.0 je ve výchozí konfiguraci umístěno tlačítko na zavření panelu na každém jeho oušku. Pokud máte otevřeno větší množství panelů, Firefox začne tato tlačítka skrývat a zobrazí ho vždy jen na aktuálním panelu. V mém případě se to typicky stává při otevření 9. panelu v maximalizovaném okně při rozlišení 1152x864. A to přesto, že dle mého názoru je ouško ještě dostatečně široké. Kouknul jsem se tedy, jak toto chování zkorigovat.

Po krátkém hledání jsem narazil na předvolbu browser.tabs.tabClipWidth na konfigurační stránce about:config. Její hodnota je standardně nastavena na 140, což je hodnota v pixelech udávající minimální šířku ouška panelu při které se ještě tlačítko na ouškách zobrazí. Hodnotu předvolby tedy stačí zmenšit. Optimální hodnota je dle mě 60-70.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. filo
Znamená to, že když naopak tam ty zavírací křížky vůbec nechci (zavírám kolečkem myši), tak to stačí nastavit na nějakou fiktivní hodnotu 999 nebo je na to jiný fígl ?

2. JasnaPaka (www)
[1] Existuje lepší řešení - http://jasnapaka.bloguje.cz/357634-jak-ve-firefoxu-2-0-vratit-tlacitko-na-zavirani-panelu-do-praveho-rohu.php

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.