Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Snadné nahrávání fotek na web přímo z Firefoxu

Asi každý z nás čas od času chce na webu nasdílet fotku či galerii fotek. Pokud máte vlastní webhosting, pravděpodobně je nasdílíte "u sebe", pokud ne, dáte nejspíš přednost některé službě na sdílení fotek. Jednou z nejpopulárnějších z nich je ImageShack. Ta nyní poskytuje lištu pro Firefoxu pomocí níž můžete snadno nahrávat fotky na web. Co vše lišta nabízí?

Po vytvoření registrace můžete do svého účtu přes ikonku na liště nahrávat fotky přímo na web ImageShack (i celý adresář fotek najednou). Nahrávaným fotkám lze určit maximální rozměry, do galerie nahraných fotek se můžete snadno přepnout a přes nabídku můžete též konfigurovat parametry nahrávaných fotek. Pěknou funkcí je vkládání fotek do webových fór přes tlačítko Paste. Celkově je lišta zdařilá a nabízí řadu funkcí. Její nainstalování se hodí zejména tehdy, když často sdílíte fotky na webu

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. SlovakSoft (www)
Zaujímavé... Inak doteraz na to bolo rozšírenie ImageBot. Ešte že do neho autor pridal aj ďalší server - PhotoBucket. Pôvodne podporovalo len ImageShack.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.