Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 2.0 Beta 2 odložen na 23. srpna

Na Mozilla Developer Center se dnes objevila informace, že vydání Firefoxu 2.0 Beta 2 se opět odkládá o týden. Původní datum vydání bylo ohlášeno na 9. srpna, následně bylo "potichu" posunuto na 16. srpna a nyní byl oznámen další odklad na 23. srpna, což by měl být konečný termín. Důvodem odkladu je dosud velký počet chyb, které brání jeho vydání. Vydání následujících RC verzí a finální verze zůstává zatím beze změn.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. DJ.Maca
Muzes vyzkouset funkcnost tohle RSS na Firefox 2 Beta 1 ci vyssi? http://www.cdrserver.cz/cdrrss.php Nacte se, ale odkazy nejsou spravne, proste prida dva zasebou. Jinde tohle RSS funguje spravne. Kdyz ho normalne otevru jako odkaz, tak odkazy jsou v poradku. Pokud to je jako LiveBookmark, tak 2x vlozi URL do adresoveho radku. Dela to pouze tohle RSS.

2. Acci
A já jsem se tak těšil... Ale je lepší, aby Firefox klidně vyšel později s opravenými chybami, než aby vyšel v termínu a nedal se používat.

3. JasnaPaka
DJ.Maca: V poslední noční verzi mi to funguje korektně.

4. Acci
DJ.Maca: Ale v betě1 to nefugnuje

5. DJ.Maca
Acci: Ano, nefunguje.

Zkousel jsem to v poslednim night buildu. Cisty profil. Problem je ten, ze v RSS 2.0 je polozka guid, ktera taky obsahuje link, ale netvori odkaz jako takovy, ale vztah. Odkazejem je polozka link. LiveBookmark veme odkaz jak z link, tak i z guid. Kdyz si otevru to RSS rovnou, tak to funguje jak ma. Spravne parser veme jen link. U LiveBookmarks tomu tak neni. Myslim, ze je to bug. Jeste lepe se podivam do bugzilly. Predtim jsem nic nenasel.

6. milo1
mne to dela taky. vi to nekdo opravit ?

7. DJ.Maca
Pouzit jiny format RSS nebo ATOM.

Jinak neni tenhle bug hlasek, teda ja jsem ho nenasel.

8. DJ.Maca
*bug v bugzille

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.