Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Produkty RealNetworks budou dodávány s instalací Firefoxu

Mozilla Corporation, Google a RealNetworks oznámili dohodu, že v rámci několika příštích let bude spolu s přehrávačem Real Player nabízen Firefox a Google Toolbar, který je spolu s Real Playerem nabízen již nyní. Dohoda se týká též nabízení těchto produktů v rámci služeb Rhapsody a RealArcade. Díky tomu se Firefox dostane k další řadě uživatelů. Objevili se však i hlasy, které říkají, že uvedená dohoda v konečném důsledku poškodí pověst Firefoxu.

Dodatek: Toto samozřejmě neznamená, že by se Real Player apod. stal součástí Firefoxu, to nikoliv. Firefox budete i do budoucna stahovat tak, jak jej znáte. Tato dohoda pouze znamená, že společnost RealNetworks bude ke svým produktům přidávat instalaci Firefoxu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. VfB
Snad to půjde instalovat volitelně...

2. OBr
Taky doufám že Real Malware půjde instalovat voliteně. Možná už to není tak hrozný software, ale já to už nechci zkoušet.

3. Amgis
no pokud ctu spravne tak bude s real playerem nabizen FF ne naopak, takze imho clovek kterej o rp nema zajem se bat nemusi, i kdyz souhlasim ze FF to zrovna na jmenu neprida...

4. JasnaPaka
Koukám, že to řada z vás chybně chápe. Samozřejmě, že Firefox budete moci i nadále stahovat samostatně jako doposud. Tato dohoda znamená, že Real Networks budou ke svým produktům přibalovat Firefox tj. ne že se Real Player apod. stane součástí Firefoxu.

5. Amgis
btw: sorry za ot, ale ta starsi favicon byla lepsi (hezci)

6. JasnaPaka
Amgis: Souhlas. Zase jsem ji změnil :)

7. Amgis
ja myslel tu novejsi :D
Takova to bile s tema ctyrma barvama

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.