Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Přehled parametrů příkazové řádky aplikací Mozilla

Aplikace Mozilla se dají spouštět s řadou parametrů. Většinou o nich nepotřebujete vůbec vědět, ale občas se vám může některý hodit. Na serveru Mozilla.sk vyšel jejich kompletní přehled. Pěkný článek, jen více takových.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. MiK
Jen doplním, že delší dobu existuje i český překlad toho článku, na základě kterého vznikl tento text: http://www.czilla.cz/podpora/suite/mozilla-s-parametry.html

2. JasnaPaka
Tento přehled zohledňuje pouze parametry SeaMonkey/Mozilla Suite. A že i Firefox má zajímavé parametry...

3. SlovakSoft
V prvom rade Pavle vďaka za spomenutie článku a pochvalu.
A druhá vec... dnes som dostal otázku, či bol ten český preklad pre mňa inšpiráciou. Pre zvedavých teda poviem, že ani som o tom českom článku nevedel. Keď som si ho teraz pozrel, je pre mňa dosť skrytý. Vidím, že je umiestnený pod podporou Mozilla Suite a tento program som mal ledva dvakrát pustený. Z toho druhýkrát, keď som skúšal tie parametre :-)
Mozilla Suite ma nikdy nejako nezaujímala (zaoberám sa Firefoxom), takže som si ani neprezeral stránky jej venované. Prehľad bol čerpaný z dvoch zdrojov - jedným z nich bol originálny anglický text k Mozille a druhým KB MozillaZine (to je aj uvedené pod čiarou).
Zaujímavé je, že keby som český článok poznal, asi by som ten prehľad nevytváral, lebo ak je to možné (a niekedy nie je, lebo CZilla má veľký náskok) sa zámerne snažím vyhýbať témam, ktoré sú už riešené na CZille, lebo sú slovenskému používateľovi zrozumiteľné.

4. JasnaPaka
Zrušení sekce /clanky na CZille proběhlo podle mě dost neštastně. Samotné zrušení je OK, ale na přemístěné články se neodstatečně odkazuje, což je chyba a už sem to hlásil do Bugzilly. Zatím bez odezvy...

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.