Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 1.5 v ZIP verzi

Existuje poměrně velká skupina lidí, kteří neradi instalují aplikace. Pokud je aplikace k dispozici ve formě ZIP balíčku, dávají mu přednost. Mozilla Corporation donedávna poskytovala ZIP verze Firefoxu, ale z určitého důvodu přestala. Pokud však chcete tuto verzi získat, máte možnost neoficiálně.

Stáhněte si Firefox 1.5.0.4 RC4 z ftp.mozilla.org. Předpokládám, že dáte asi přednost české verzi tj. stáhnete si soubor firefox-1.5.0.4.cs.win32.zip. Rozbalte jej na disk a spusťte. V hlavní nabídce zvolte Nápověda – > Zkontrolovat aktualizace.... Tím provede upgrade na poslední verzi Firefoxu. Velikost aktualizace je asi 750 kB. Poměrně snadné, že?

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. MiK
Díky za návod, spoustě lidem pomůže!

2. afu
Je možné uvést onen důvod? Nedávno jsem si chtěl zasurfovat ve školě, kde je kombinace IE a nedostatečných práv pro instalování čehokoliv, šel jsem si najisto pro zip a ouha. ale vygooglil jsem jej :)

3. JasnaPaka
Důvodem bylo, že uživatelé mixovali instalované verze a ZIP verze v jednom adresáři. Bylo to zdrojem nějakých problémů.

4. Fikus
Cau, mam mensi problem. Stahnul sem si tu zipovou verzi ale sekci "Napoveda>Zkontrolovat aktualizace" ve svem prohlizeci na vyber vubec nemam. Jsou tam pouze "moznosti obsah napovedy, pro uzivatele internet explorer, propagovat firefox a o aplikaci firefox". Dale jsem neprisel na to jak instalovat flash player takze jsem zase na zacatku. Prosim o radu, jsem v praci se zakazem instalaci od admina, velmi se nudim a chtelbych se kouknout na nejaky video. Predem moc dekuju

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.