Přeskočit navigaci

Návody a tipy

Na této stránce naleznete základní rozcestník k návodům a tipům, které byly převážně publikovány na tomto blogu. Naleznete tu také návody na řešení nejčastějších problémů souvisejících s aplikacemi Mozilla.

Návody a tipy ze stránek podpory Firefoxu

Na oficiálních stránkách podpory Firefoxu, které naleznete na adrese support.mozilla.com, se nachází řada přeložených návodů a tipů. Na samostatné stránce naleznete jejich přehled.

Přehled přeložených návodů k Firefoxu

Návody a tipy z tohoto blogu

Za dobu existence tohoto blogu jsem nashromáždil řadu návodů a tipů, které si můžete zobrazit v jednotlivých přehledech.

Návody a tipy k Mozilla Firefoxu

Návody a tipy k Mozilla Thunderbirdu

Řešení nejčastějších problémů

Mozilla Firefox

Nenalezli jste odpověď? Podívejte se na stránku s dalšími odpověďmi k Firefoxu.

Mozilla Thunderbird

Nenalezli jste odpověď? Podívejte se na stránku s dalšími odpověďmi k Thunderbirdu.

Často kladené dotazy

Kam Firefox/Thunderbird ukládá svá data? Kde naleznu své záložky, poštu či kontakty?

Firefox/Thunderbird ukládá svá data do tzv. uživatelském profilu, což není nic jiného než místo na disku, kam si aplikace Mozillla obdobně jako jiné aplikace ukládají uživatelská data.

Jak si zazálohuji své záložky/poštu/kontakty? Jak je převedu na jiné PC?

Vaše data jsou uložena v tzv. uživatelském profilu, odkud je můžete zazálohovat prostým zkopírováním. Na téma zálohování si můžete přečíst samostatný článek. Pokud se chystáte ručně zálohovat data Thunderbirdu, doporučuji si přečíst příspěvek, jak na to.

Kde hledat pomoc/radu

Nenalezli jste odpověď na vaši otázku? Položte ji ve fóru CZilla, kde vám ji řada zkušených uživatelů pomůže zodpovědět.