Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Vyšel Firefox 3.5.1

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation uvolnila Firefox 3.5.1. Jedná se o neplánovanou bezpečnostní aktualizaci, která opravuje objevenou bezpečnostní chybu a spolu s ní i několik dalších chyb včetně pomalého spouštění Firefoxu 3.5, se kterým se někteří uživatelé potýkali. Oprava bezpečnostní chyby tak přichází již dva dny po jejím uveřejnění. Bližší informace o Firefoxu 3.5.1 naleznete v poznámkách k vydání a nová verze je jako vždy nabízena v rámci automatických aktualizací prohlížeče.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Shar
Jestli zde někdo má tu možnost jim to oznámit, bylo by vhodné aby změnili datum vývoje v dialogu O aplikaci Mozilla Firefox. Přece jenom už je rok 2009 :-).

2. Martin London
FF bol kedysi vyborna alternativa k hroznym IE browserom. No od verzie 3.x je to pomaly velky program, teraz navyse aj zabugovany a predcasne vypusteny. V case webkitovych bleskov ako Safari 4 ci Google Chrome 2 uz nevidim jediny dovod toto čudo pouzivat. Inak .. je to skoda...

3. kajmik
4 London: Pomalý? Oproti verzi 2.x došlo k zrychlení a to i pozorovatelnému

4. Mr.Henky
2 London: Majú doplnky? Nie? Dovidenia!

5. Martin London
1. nuz ano, rychlejsi, oproti svojej vlastnej generacii 2, ale nie voci konkurencnym. TraceMonkey sa na V8 ci Nitro engine proste nechyta a to niekolko nasobne.

2. doplnky su zbytocne. Pri pouzivani Safari ci Google Chrome ziadne nepotrebujem.

aby som vysvetlil ... FF som mal velmi rad a dlhe roky som ho pouzival. Kazdopadne dnes je cas pohnut sa dalej a v tomto smere mi vyhovuje najviac Google Chrome 2.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.