Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Jak na synchronizaci kontaktů Thunderbirdu s Google Contacts

Logo Thunderbirdu

Před pár měsíci jsem tu hovořil o synchronizaci Lightningu/Sundbirdu s mobilními zařízeními. Dnes ukážu další možnost synchronizace, a to synchronizaci kontaktů Thunderbirdu s Google Contacts. To se může hodit tehdy, když střídavě používáte webové rozhraní GMailu a Thunderbird, a přitom chcete mít kontakty synchronizované. Možností synchronizace je patrně více, ale osobně mě zaujal doplněk Zindus, o jehož existenci jsem donedávna nevěděl. Pokud jej chcete začít využívat, doporučuji si přečíst často kladené otázky, kde se dozvíte, jaká omezení na vás při synchronizaci mohou číhat. Možnosti kontaktů Thunderbirdu a Google Contacts jsou totiž lehce odlišné.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. v6ak (www)
Zde někdy najdu snad na co si vzpomenu! Nedávno mě napadlo, že by byla užitečná 3-synchronizace (mobil SE K320i, TB, GMail). Pokud se mi BT na komplu zase rozhodne fungovat (třeba stejně nečekaně jako se rozhodlo téměř nefungovat ;-) ), tak to snad rozjedu :-)

2. Antonín Drašnar
Dobrý den.
Je možné, nějak synchronizovat rss čtečku v Thunderbirdu se čtečkou na gmail?
Předem děkuji.

3. v6ak (www)
[2] Myslíte Google Reader?
Pochyboval jsem, ale googlil jsem (google reader thunderbird sync) asi to Zindus umí: https://addons.mozilla.org...n/6095

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.