Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Jak kompletně odinstalovat Firefox 3.0

Logo Firefoxu

Jedním z častých způsobů, jak lidé řeší problémy s nainstalovaným programem, je jeho reinstalace. Jednoduše jej odinstalují, znovu nainstalují a očekávají, že se tím všechny problémy odstraní. Pokud se uživateli Firefoxu stane, že se prohlížeč začne chovat nekorektně, je většinou chyba na straně některého z nainstalovaných doplňků. Ty jsou spolu s dalšími daty uloženy v uživatelském profilu a při odinstalaci se standardně neodstraňují. Uvedený způsob reinstalace programu tak u Firefoxu problémy neodstraní.

V odinstalátoru Firefoxu 3.0 přibyla možnost odstranění i uživatelských dat. Pokud vám tedy nevadí, že přijdete o svá uživatelská data a chcete hlavně problém co nejrychleji vyřešit, zaškrtněte při odinstalaci programu volbu Odstranit osobní data a nastavení aplikace Firefox. Buďte si ale vědomi, že tímto odstraníte své záložky, historii, nainstalované doplňky apod. Ve většině situací je vhodnější použít standardní způsob odstraňování problémů.

Odinstalace Firefoxu 3.0

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. PeePay
z vlastnej skusenosti upozornujem, ze po potvrdeni tejto volby sa odstrania VSETKY profily, nie len ten jeden, ktory pouzival fx3.

vacsinou to aj clovek chce, ale dost je aj takych ludi (napr. ja), ktori pouzivaju fx3 beta verzie na testovanie (s vlastnym profilom) a potom chcu odinstalovat len betu a plnu verziu rady 2 nechat, teda pozor, tato volba odstrani vsetky profily, aj tie co pouziva fx2!

ked sa mi to stalo, skoro ma slak trafil, este ze zalohujem :D

2. v6ak (www)
[2] To je celkem logické, ale pravda, pro testery nepříjemné.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.