Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Nativní tiskový dialog Gnome ve Firefoxu 3.0 pro Linux

Součástí připravovaného Firefoxu 3.0 je řada změn, které mají přinést lepší integraci Firefoxu s jednotlivými platformami. Hodně změn se událo i ve verzi Firefoxu pro Linux, kde bude k dispozici lepší integrace s nastaveným vzhledem Gnome či nativní vzhled formulářových prvků na stránkách. Poslední novinkou pak je integrace s nativním tiskovým dialogem Gnome, který uživateli přinese lepší možnosti v oblasti tisku než dialog, který je obsažen ve Firefoxu 2.0 a starších verzích. Pro porovnání jsem připravil obrázky tiskových dialogů Firefoxu 2.0 a připravovaného 3.0.

Firefox 2.0

Tiskový dialog Firefoxu 2.0 v Linuxu

Firefox 3.0

Tiskový dialog Firefoxu 3.0 v Linuxu

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. sway
Konečně:) I když dialog ve FF2 je pořád lepší než ten v Inkscape:)

2. Rudidlo
Vždy když jsem si nainstaloval Ubuntu, zhrozil jsem se nad dialogovými oknu, protože kvůli rozestupu prvků se na ně nic nevejde. Jak je na tom KDE?

Rozestup prvků je jeden z důvodů proč kromě her a práce doma nepřejdu na dual-boot Linux/Windows. Zatím zůstávám u Win. No flame pls.

3. Pavel "JasnaPaka" Cvrček
[2] Tento příspěvek je o Firefoxu, nikoliv o důvodech, proč používáte Windows či Linux. Na podobné debaty jsou jiné servery.

4. Rudidlo
Dobrá, pokud zůstanu pouze u tématu článku, "rozestupy a okraje jednotlivých prvků dialogových oken jsou zbytečně velké". Omlouvám se za předchozí OT.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.