Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Další plán vývoje Firefoxu 3.0

Logo Firefoxu

V posledních dnech se objevily dvě zajímavé informace ohledně dalšího vývoje Firefoxu 3.0 směrem k finální verzi. Mike Beltzner z Mozilla Corporation dnes publikoval plán, na co by se ještě měli zaměřit vývojáři před uvolněním finální verze. Mezi jednotlivými body lze nalézt dopracování Places, vylepšení Správce doplňků a jeho větší provázání se serverem Mozilla Add-ons, doladění vzhledu a funkcí Správce stahování či vylepšení správy paměti, kompatibility a výkonu.

V diskusní skupině mozilla.dev.l10n pak objevila informace, že po uvolnění Firefoxu 3.0 Beta 1, který vyjde v listopadu, se do konce roku pravděpodobně dočkáme ještě druhé betaverze, kterou bude následovat třetí příští rok. Poté již budou následovat RC verze a konečně ta finální. Vše je samozřejmě orientační a konkrétní data prozatím nebyla stanovena.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. JaM
No když už to bude provázaný s Mozzilla Addons tak by to mohlo umět uživatelský účtu na MozzAdd - a tam bych měl zadaný co mám za rozšíření a ty by to automaticky instalovalo - třeba do nové verze :-). To by bylo super pro správce malých sítí... nebo počítačů kamarádů... (a kdyby se tam daly zálohovat nastavení - no to by byla bomba...)

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.