Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Nový dialog informací o stránce v SeaMonkey 2.0

Logo SeaMonkey

Robert Kaiser z týmu vývojářů balíku SeaMonkey ve svém blogu informuje o novém dialogu informací o stránce, který se počínaje dneškem stává součástí vývojových verzí SeaMonkey 2.0. Pokud tento dialog, který je na obrázcích níže, připadá povědomý, pak vězte, že jste jej viděli ve Firefoxu 3.0. Jedná se totiž o novinku, která byla vytvořena v rámci loňského Google Summer Of Code. Balík SeaMonkey ji nyní z Firefoxu převzal a jak Robert Kaiser poznamenal, jedná se o první místo v balíku, které nyní umí rozpoznat dostupné RSS zdroje na stránce. Sám doufá, že se v budoucnu najde někdo, kdo do balíku přidá plnohodnotnou RSS čtečku.

Co se týče nového dialogu informací o stránce, není jistě bez zajímavosti, že se jedná o první funkci, která byla plně implementována v rámci bug bounty programu, kdy vývojář dostane za implementaci předem určenou finanční částku. V souvislosti se SeaMonkey je tu ještě další menší novinka a tou je nová startovní stránka, a kterou se můžete setkat při prvním spuštění anglické verze balíku. To samozřejmě za předpokladu, že máte nastavenu výchozí domovskou stránku.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Lada Jancik
Jsem rad, ze i SeaMonkey se nadale vylepsuje. Pouzivam ho a jeho predchudce Mozilla Suite uz dost dlouho a jsem s nim plne spokojen. Jen tak dal.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.