Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Problémy s lokalizovaným rozšířením Forecastfox 0.9.2

Pokud používáte rozšíření Forecastfox, které vám z prohlížeče umožní sledovat aktuální počasí a provedli jste aktualizaci na jeho poslední verzi (0.9.2), pravděpodobně jste se po restartu Firefoxu dočkali nemilého překvapení v podobě chybového pruhu u stavového řádky. Tato chyba je způsobena tím, že česká lokalizace, která je součástí balíčku, je nekompletní a tudíž nefunkční.

Pro váš všechny, kteří jste postiženi tímto problémem, jsem připravil opravenou verzi (xpi, 430 kB). Do české lokalizace jsem přidal chybějící řádky, které způsobovaly nefunkčnost. Zároveň jsem autora rozšíření upozornil na nekompletnost lokalizace a v další verzi bude nejspíš vše v pořádku.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. VS
Zdravím, nedaří se mi toto ani originální rozšíření nainstalovat do Seamonkey 1.0.2 -- řekne to "cancelled". Napadlo mě,z da není problém v maximalní povolené verzi. Pokud ano, nemohl byste ji v opravené lokalizované verzi změnit?

Děkuji.

2. VS
Nešlo by také, prosím, požádat hostitele serveru www.jasnapaka.com, aby soubory typu XPI odesílal se správným typem, který povolí instalaci, aniž si soubor musím nejprve stáhnout? Děkuji. :-)

3. JasnaPaka
Ne, v maximální povolené verzi problém není. Ohledně správně posílaného MIME typu k souborům *.xpi chci psát poskytovateli webhostingu.

4. VS
Děkuji. Ohledně instalace zkusím ještě vytvořit nový profil a uvidím.

5. Petr
18.7. byla vydána aktualizovaná verze rozšíření 0.9.3., která je již plně funkční vč. české lokalizace.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.